Εταιρικό Προφίλ

Ιστορικό και Ταυτότητα

Η εταιρία ΠΑΛΙ Α.Ε. (PALI S.A) έχει δυο δραστηριότητες.

 1. Στην Αθήνα ως αντιπρόσωπος εργοστασίων εξωτερικού για Ελλάδα καθώς και ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ των προϊόντων των εργοστασίων που αντιπροσωπεύουμε μέσω αποθηκών Logistic με Service σε πάνω από 300 καταστήματα λιανικής πώλησης πανελλαδικά.
 2. Στο Διακοπτό Αχαΐας Πελοποννήσου,
  1. Κατάστημα Λιανικής Χονδρικής πώλησης για την περιοχή Αιγίου – Καλαβρύτων-Ακράτας-Πάτρας και των περιοχών γύρω από αυτές τις πόλεις.Προϊόντα: Πλακίδια, είδη υγιεινής, είδη θέρμανσης, ηλιακά συστήματα – θερμοσίφωνες, ενεργειακά τζάκια και σόμπες.
  2. Κατασκευαστικό τμήμα. Κατασκευές νέας σύγχρονης δόμησης – βιοκλιματικής πράσινης κατοικίας με αυτονομία και ενεργητική απόδοση Α+.
   1. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της κατοικίας σας σε καθορισμένο χρονοδιάγραμμα και κλειδωμένο κόστος σε δικό σας οικόπεδο.
   2. Διαθέτουμε έτοιμες βιοκλιματικές κατοικίες προς πώληση σε κλειστό συγκρότημα στο Διακοπτό 141τμ έκαστη 2 ορόφων με υπόγειο οικόπεδο 350τμ.
   3. Φωτοβολταϊκά συστήματα. Παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά συστήματα σε ιδιόκτητα οικόπεδα των 100 kw το καθένα, πέντε πάρκα συνολικά (500 kw).

Όραμα και Αποστολή

Το όραμα της εταιρίας ΠΑΛΙ Α.Ε. είναι να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και πρωτοπόροι στον κλάδο μας. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε με αξιοπιστία προϊόντα υψηλής ποιότητας και πάντα στην καλύτερη τιμή, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας.

Κάλυψη Αναγκών Αγοράς

Τα προϊόντα της εταιρίας μας καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς:

 • Ιδιώτες, που χτίζουν νέο σπίτι ή ανακαινίζουν το παλιό
 • Επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, εργολάβους οικοδομών κλπ)
 • Τεχνικές Εταιρείες, που κατασκευάζουν μεγάλα έργα
 • Ιδιωτες ή εταιρείες που έχουν κάποιο ακίνητο και θέλουν να κτίσουν με κλειδωμένο κόστος και με νέα σύνχρονη δόμηση.

Αντιπροσωπείες

Οι οίκοι που αντιπροσωπεύουμε είναι επιλεγμένοι προσεκτικά με βάση το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα κατάλογο των προϊόντων τους. Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε έχουν τις προδιαγραφές χρήσης, λειτουργίας και κατασκευής που επιβάλλουν οι Ευρωπαϊκοί κανόνες, ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα και η εγγύηση του προϊόντος.